Nya medarbetare

Denna vecka är vi mycket glada att hälsa två nya kvalificerade medarbetare välkomna till Geoserve!

Jens Norin har anställts som KMA-ansvarig med placering i Västerås. Jens har en högskoleutbildning inom IT och Project Management samt 13 års arbetslivserfarenhet av IT-baserad projektstyrning.

Johnny Palmberg har anställts som platschef med arbetsområde huvudsakligen i södra Sverige. Han har ett gediget CV och har ansvarat för många av de största marksaneringsprojekten som utförts i Sverige de senaste 14 åren, bl a EKA i Bengtsfors, Stugsundsudden i Söderhamn, Landfästet i Halmstad, Gasverket i Kristianstad, Grimstorp i Nässjö, Shell oljedepå i Helsingborg, Björkshults glasbruk, Ivöstrand i Bromölla, sågverk i Lessebo, Klippans Läderfabrik, brandövningsplats i Järfälla samt Slagnäs bangård i Arjeplog.